teisipäev, 26. september 2017

Monkeys and Donkeys

Esiteks tahan kohe küsida, kas Teie kes olete mu blogis käinud lingi või blogrolli kaudu saite siia muudetud nimega blogisse sisse kenasti?
Edit: Muutsin hetkel tagasi vana domeeninime peale kuna mulle tundus, et uus kustutas kõik vanad lingid. Kui keegi oskab kommenteerida, siis olen üks suur kõrv.

Kuna otsustasin tänu teie kommentaaridele( väga lahe on teada, et vähemalt 5 inimest mu tegemistest loevad :D), et  jätkan siiski seda blogi siin, siis nii ongi. Küll aga tahtsin ma muuta ära pealkirja millegi meie perega rohkem sobivamaks.
Ideaalne!

Leidsin lausa meile tunnuslaulu. Kuulake ja te ei kahetse!

Varsti kirjutan sellest, miks see rase mutt (mina) kodus istub ja tööl ei käi ja miks see üldse kellegi asi tegelikult ei ole.



2 kommentaari:

  1. Hehe, ma jõudsin nüüd blogide lugemisega järje peale ja tuli küll readerisse see postitus, mis sa kirjutasid, aga sellele klikkides ütles, et aadressi pole, sest noh, ära muudetud :)

    Mis sa nende linkide all täpsemalt silmas pead?

    VastaKustuta
  2. Tahtsin oma blogi aadressiks panna sama nagu pealkiri : Monkeys and Donkeys. Arvasin, et toimub kuidagi mingi automaatne ümbersuunamine aga ei. Seega inimene, kes on mu veebilehe omale arvutisse salvestanud või blogi servale lingina, sellel kuvab et lehte enam pole. Ja ei mingit selgitust.
    Seega hetkel vist jääb vana nimi. Lihtsalt pealkiri lehel teine.

    VastaKustuta