laupäev, 8. veebruar 2014

Teretulemast pesamuna :D

Kas pälvisin tähelepanu ?

Igal juhul :D

Ei, ei meie perre pole lisandunud ühtegi lõhnavat titte...


Mul on rõõm teile rääkida nüüd ühest unistuste projektist.
Nimelt on mul üks tuttav. Me pole just kaua teineteist tundnud ja tegelikult ka mitte kunagi kohtunud, aga meil on ühine kirg. Mis te arvate, mis see on ?
No ikka jah..
KÄSITÖÖ
Ja niimoodi vaikselt interneti teel suhtlema hakates on selgunud, et meie vaated käsitöö tegemisele, esitlusele, fotode kvaliteedile ja paljule muule on väga sarnased kui mitte öelda et täiesti kattuvad :D
Ja koos arutledes ja netis surfates ja eesti käsitöö pakkujate veebilehtede ja e-poodidega kurssi tutvudes jäi väga tugevalt silma, et puudub (või on üsna nõrgalt esindatud) ehedat eesti eksklusiivset  käsitööd ja nende tegijaid ühendav veebileht.
Koht, kus saab kokku mõnusa käsitöö kaudu nii selle tegija kui ka ostja. Koht, kus on ainult ja ainult ilusad fotod ja erilised asjad, korralikud tootekirjeldused ja sõbralik teenindus.
Ja kaks pead kokku pannes ja arutledes sündiski  meil Kristiga EstGILD.
Meie pesamuna on alles paar päeva vana, aga juba on huvilisi ja külastajaid üle ootuste palju. Seega annab see just juurde jaksu ja kindlustunnet, et teeme õiget asja.
EstGild
Meid leiate  ka Pinterestist : http://www.pinterest.com/estgild/


Ja hoolimata sellest, et möödunud on vaid vaevalt 2 nädalat on meie fännide number üle otsute suur.
Tule tutvu sinagi.

Ja muide kui sa juhtud olema nobenäpp, kes soovib meiega liituda, siis anna aga teada. Karta pole vaja, me ei hammusta (kuigi tundub, et vahel inimesed ei tihka oma tööd piisavalt heaks pidada). 


Lehva lehva

Jane

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar