reede, 12. juuli 2013

"50 halli varjundit"

Käisin raamatupoes. Võtsin siis riiulist kätte selle kuulsa raamatu: 50 halli varjundit. Tegin suva kohast lahti. Nojah. Keset raamatupoodi saja inimese keskel seistes oli imelik küll neid ridu lugeda. Ma olen suur inimene, kujutage ette, olen isegi Maaja ajakirja käes hoidnud ja pilgu sisse visanud. No Maaja on pehme ajakiri selle kõrval, mis sellest raamatust vastu vahtis :D See oli ikka täielik pesuehtne porr :D
Või siis juhtus avanema see kõige põhjalikuma kirjeldusega lehekülg :D Kuna siin käib ka lapsi lugemas, siis ma rohkem sellest ei räägi, aga päris niimodi lasteraamatutega samal alusel odavmüügis seda olla küll ei tohiks. See võib anda effekti " tempel mällu igaveseks".

Hetk hiljem märkasin, et kaks müüjat piidlesid mind kassa poolt silmanurgast :D Ju neil on juba kujunenud puht proffessionaalne huvi, et kuidas inimesed reageerivad:D Mis ma ikka reageerisin. Panin tagasi ja kõndisin kokaraamatute juurde. Ma ei salga, et mulle meeldivad armastusromaanid, kus sees veidi romantikat, aga mitte sel kujul, nagu selles raamatus. Eks näis, ehk kunagi tulevikus kui tõesti vajan sedamoodi turgutust oma elus :D

Raamatututvustus ütleb nii : raamatuturgude überhitt – moodsale fantaseerimisvõimelisele naisele suunatud E. L. Jamesi erootiline menuromaan “Viiskümmend halli varjundit”.

Hitt võib ta olla. Ilmas on igasugu inimesi :D Mõni pidi isegi oma potilillest kummipuuga suhtes olema :D(seda rääkis mulle eile sõbranna, kes oli vastavat saadet näinud eelmisel päeval telekast :D) Kas te kujutate ette, et meie seas on inimesi, kes on füüsilises suhtes oma potitaimega kirjeldades oma ilmatut iha ja armastust tema vastu avalikus telesaates?
 Haige värk :D

Ja see võib olla su töökaaslane, naaber, parim sõber :D Veel haigem :D

9 kommentaari:

  1. No see ongi ju mommy porn :)) Minul kõik kolm osa ingliskeeles läbi võetud ja mulle meeldib. Isegi olen lugenud eestikeelset niimoodi poes ja suht õudne on. Ingliskeeles on kuidagi parem.
    Mu õde rääkis, et Inglismaal loetakse seda raamatut niimoodi, et kaaned on ära rebitud, siis ei saa keegi aru, et metroos fifty shadesit loetakse :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ha ha....ma arvan, et kui kunagi peaksin sattuma inimese peale, kes loeb raamatut, millel kaani pole, siis tuleb see kohe meelde ja pilt selge, mida salaja loetakse :D

      Kustuta
  2. Jah mina lugesin samuti kõik kolm osa paari nädalaga läbi :) Poole peal läks üsna piinaks kuna kogu lugu oli nii pikaks venitatud aga mulle ka meeldis. Või siis õigemini olen ma väga rahul, et kõik osad ära lugesin ja tagasi mõeldes jäi vaid hea tunne raamatutest.
    Ma arvan ka, et eesti keeles ma seda raamatut ei tahaks lugeda ja võib olla jätaks tõesti vastiku tunde. Inglise keeles aga polnud seal hullu midagi :) Pika peale läksid need tseenid nii igavaks, et ma lasin neilt vaid silmadega üle ja lugesid ülejäänud juttu. Eks see selline noorte tüdrukute raamat ole. Sellised inimesed aga täiesti eksisteerivad ja mind nad ei häiri.

    Jah, ma ka varjasin raamatu kaani kui ma seda liiklusummikus istudes autos lugesin :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures lugein sealt raamatu tutvustuse juurest ka inimeste arvamusi ja tundub tõesti, et eesti keeles pole see raamat just kõige paremini sõnaliselt edasi antud. Jääb kuidagi robustseks.
      Ehk kunagi võtan inglise keelsena kätte ja vaatan uuesti :D


      Kustuta
  3. Tere Jane !

    Olen ka juba mitu päeva Su blogi lugenud ja otsustasin l6puks siis kommenteerida ! Elan ise samuti Prantsusmaal, nimelt Ville-la-Grandis ja Genf jääb kuskil 15-20 minuti kaugusele.

    Lugedes Su blogi ja arvamusi ma tundsin ennast nii koduselt ja täiesti ühe meelel ! Ma ei saa mainimata jätta kui k6vasti ma siin ikka m6ne koha peal naersin, nii et pisarad silmis !! :D Täiesti t6si jutt k6ik !! Leidsin väga palju sarnasusi iseendaga ja minu arvamusega Prantsusmaalt ja prantslastest.

    Igatahes väga lahe blogi on Sul ning kindlasi jätka samas vaimus !! Ootan huviga uusi postitusi :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere Anne!

      Väga lahe, et endast märku andsid. Mul on selle üle väga hea meel. Ville- la-Grand jääb meist vähem kui 30 kiloeetri kaugusele. Oleme sealt mööda sõitnud kui Annemasses käime.

      Lahe on teada saada, et keegi on samas riigis ja tunneb samu emotsioone. Nii häid kui halbu :D Vahel lihtsalt tuli tunne peale, et äkki ma ise olengi imelik ja vingun liiga palju :D

      Kustuta
    2. Kui kaua sa juba Prantsusmaal oled olnud?

      Kustuta
  4. Annemasse on jah siin kõrval kohe ja kõik asjatoimetused teen ikka enamasti seal ;) olen siin olnud küll vaid ligi 8-9 kuud aga plaanin jääda kauaks-kauaks. Ma kartsin samamoodi et äkki vingun ja virisen ma ise liiga palju ja mõttetult aga hea teada jah et keegi must siin aru saab haha !!! :D

    Tegelikult on ju Genfis päris palju eestlasi ka ning siin annemasses on mul ka üks eestlannast tuttav, niisiis päris üksi me siin pole ;) olen täheldanud et eestlasi jagub ikka igale poole ;)

    VastaKustuta
  5. Annemasse on jah siin kõrval kohe ja kõik asjatoimetused teen ikka enamasti seal ;) olen siin olnud küll vaid ligi 8-9 kuud aga plaanin jääda kauaks-kauaks. Ma kartsin samamoodi et äkki vingun ja virisen ma ise liiga palju ja mõttetult aga hea teada jah et keegi must siin aru saab haha !!! :D

    Tegelikult on ju Genfis päris palju eestlasi ka ning siin annemasses on mul ka üks eestlannast tuttav, niisiis päris üksi me siin pole ;) olen täheldanud et eestlasi jagub ikka igale poole ;)

    VastaKustuta