pühapäev, 23. juuni 2013

Kadunud õpetaja ja klassikaaslased

Reede pealelõuna. Saadan Greteli peale lõunapausi tagasi kooli ja lähen südamerahus poodi. 
Tund hiljem saan temalt kõne (telefonid pole koolis lubatud, aga ta kannab siiski seda salaja kotis kaasas....jumal tänatud et kannab).

Kõne: "Emme kõik on kadunud kuhugile. Küsisin vetsu ja tagasitulles polnud klassis enam kedagi. Otsisin kooli õuelt ja klassist ja koridorist ja kedagi ei ole. Mida ma teen nüüd?"

Soovitasin siis istuda klassis ja oodata kuna tulevad tagasi sest koolikotid ja asjad olid kõik seal alles, seega koju ei mindud veel :D

Pärast selgus, et mingil ajal oli klass õpetajaga tagasi tulnud ja õpetaja oli vaid küsinud, et kus sa Gretel olid? Kõik. Nemad olid läinud teise majja laulmist harjutama ja lihtsalt ühe lapse maha unustanud.

Normaalne või mis.

Urrrrr

Hammustaks kedagi veidikene!

6 kommentaari:

  1. Ka meil pole koolis telefonid lubatud. Lapsi viib ja toob kooli suur hulk busse, igas ka saatjaks pandud abiõpetaja. Vahel unustavad mõne lapse maha, kes siis nuttes keset koolihoovi seisab. Võõras linnas, võõras keelekeskkonnas. Julgemad lapsed otsivad kooli pealt mõne keeleoskaja töötaja (see võib päris keeruliseks osutuda) ja paluvad abi. Hea, et lapsel telefon ikka kaasas oli, see oli suur ehmatus.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kui saladus pole, siis kus maal te asute?

      Kustuta
    2. Venemaal, Moskvas, tüdruk käib ühes briti koolis. Aga varsti juba tagasi kodus, 5. juulil on viimane koolipäev.

      Kustuta
  2. See on lausa andestamatu, et laps niimoodi maha unustati. Ma läheks kohe ja õiendaks (kuigi ma saan aru, et keele puudumise pärast oleks selline õiendamine veelgi stressirohkem vist kui juhtum ise :) Muidu nii palju igasugu turva nõudeid ja siis nad ei märka, et mõni laps jääb maha, kuigi see kõik juhtus ikkagi kooli territooriumilja mitte aia taga tänaval.

    VastaKustuta
  3. Seda jah. Õnneks oli kooli territooriumil. Mõtlesin korra, et oleks neile korraliku sahmaka hirmu teinud, lapse koolist ära võtnud ja otsigu siis.
    Kusjuures vahel nad lähevad koos ka aiast välja raamatukokku paariks tunniks, mis asub umbes paarisaja meetri kaugusel....

    VastaKustuta