neljapäev, 24. jaanuar 2013

Topelt ei kärise :D

Esimene kord kui Janel on nii palju öelda, et tuleb lausa kaks postitust päeva jooksul :D

Kunagi päris algusel rääkisin kuidas me teleka box näitab ja töötab siis kui ise tahan. Arvasin, et asi oli selles, et paninkoduvõrku ka lisaks juhtmevaba printeri. Ühendasin selle lahti ja asi hakkas tööle. Tegelikult oli rõõm lühike. Teler töötas 1-2 päeva ja siis 4-5 päeva oli musta pilti. Ja mina jobu ootasin ja ootasin kuni tänaseni kui taas oli olnud 5 päeva telekata, et äkki paraneb ise. Kokku siis kogu siin oldud 3 kuud. Täna ajas aga pehmelt öeldes ikka viha üle ääre, sest kui maksta 60 eurot kuus siis võiks ju ka midagi peale musta pildi näha. Võtsin internetist ette inglisekeelse klienditeeninduse lehe ja sain sealt nende skype numbri. Helistasin ja tulemus: Peale 10 minutit kestnud laulu ja teadet, et kohe teiega tegeletakse vastas üks naisterahvas ja kuulas mu mure ära ning nentis, et tal oli kodus sama jama ja kuna mu inglise keel on päris hea, siis ta suunab minu kõne tehnikutele (te oleksite pidand kuulma kuidas ma puterdasin, ükski sõna ei tulnud järsku meelde, aga ta mõistis mind täielikult ). Tehnik kuulas jutu ära ja kõne katkes. Siis kadus mu kodust nett ja box vilkus punaselt ja nii ca 2 minutit hiljem läks telekas tööle ja kõik muu taastus. 3 kuud vihastamist lahendati 10 minutiga. Ja selles oli süüdi taas minu kartus, et kui helistan , et äkki keegi ei saa minust aru. Seda tuleb üpris tihti ette.
 Hurraaaa. Just nii õnnelik võib olla üks inimene kui saab tagasi teleka ja saated, millest ta midagi aru ei saa. Või tegelikult võin öelda, et õhkõrnalt juba saan ka. Ja äratundmisrõõm on suur kui mõistan või paari sõna terve saate peale. Leidsin menüüst ka sellise seadistuse, et saadetel jookseks all tekst. Isegi kui ma midagi ei saa aru, siis hääldust aitab see küll paremini mõista ja harjutada ja järele kasvõi korrata.

Teine asi oli see, et mõtlen siin, et tahaks kuskile mägedesse minna.Lapsed ka tahavad.  Prooviks suuska või miskist. Kuigi viimasest korrast on möödas sama palju aega kui põhikoolist :D No me pole mägedes käinud kunagi, Eestis ju teatavasti mägesid pole:D Kohalikud siin mitmel korral küsinud,et kas Eestis siis polegi mägesid. On ju ....Munamägi...kõrgusega 314m :D...selle peale nad tavaliselt vaatavad otsa, et kas teed nalja ja kui avastavad, et ei tee, siis naeravad ikka :D
 Peab uurima, kus saaks hea kogemuse ilma mingite oskusteta ja lisaks veel hea hinnaga. Tegelt pole aimugi, mis rahaga peaks arvestama. Asja uuritakse. Kes teab või oskab soovitada midagi võib häält teha!

Kena õhtut! Täna ausõna enam uut postitust ei tee :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar