kolmapäev, 10. jaanuar 2018

Väsinud, paks ja tujukas

Pidin siin hakkama usinasti blogima. Tegelikkus on aga see, et olen suur, paks, laisk ja lohakas. Tegelikult ma pean end keskmisest ilusamaks, tublimaks, targemaks ja ettevõtlikumaks.

Võtan tähtsamad asjad kokku mis paari kuu jooksul toimunud on.

1) Jätkuvalt rase. Tänase seisuga 33 nädalat täis, seega 7 nädalat veel jäänud. Kõnnin nagu rase part, öösel magada ei saa, selg valutab. Sõbrana, kes sünnitas ise 2 nädalat tagasi ütles väga tabavalt, et vanainimestel ei tasu lapsi saada. ehk siis üle 30 aastastel. Võrreldes rasedusega 20 aastasena on see piinapink.
Suurematest asjadest on olemas häll, vanker, beebimonitorid ja lamamistool. Ühe paki pamperseid tõin ka poest koju. Kuiddagi imelik oli neid seal valida, aga hakkama sain.

2) Kaklesin suurema tütre tööandjaga, asi läks väga kurjaks. Tema kahjuks ma tunnen tööseadust ja lajatasin nii kõvasti kui jõudsin. Tema niuksus, mina võitsin. Ei tehta liiga siin alaealistele.

3) Mu seesama suurem tütar on nüüd täiskasvanud inimene. Detsembri lõpus täitus 18 eluaastat. Aru ma ei saa kust ta siia majja sai, mina olen ju 25ne :D

4) Meie tüdruk koer ja poiss koer said omavahel beebikoera. Ühe ja ainsa. Täpselt isa suust kukkunud poiss. Juba sel nädalavahetusel loovutame ta uutele omanikele. Olin koera poegimise kõrval parajas paanikas, arvasin, et saan ise ka omadega maha :D Poleks eales arvanud, et ühe koera suust sellised hääled tulevad.

5) Noorem plika kandideeris vahetusõpilaseks Tallinna kanti ja sai nõusoleku kaheks nädalaks sinna minna. Hetkel vajame aeg, et kuupäev paika panna.

6) Vanem tütar teatas, et tema sõidab Londonisse paari nädala pärast. Tore teada. Aidaa :D

7) Soojaveeboiler hakkas elektrit andma. Arvasin, et uut pistikut vaja. Selgus, et uut boilerit ja torusid jne. Homsest läheb ehitamiseks.

8) Nõudepesumasin läks katki. Olen uue otsingul.

9) Täna ei käivitunud enam auto. Diagnoosin dr. Google abiga mida olen ka varem teinud. Peale 15 minutit läksin õue ja panin auto käima. Nii naiivne ei ole, et ravisingi terveks, aga tean, et mul on vaja nüüd ABS andurid üle ontrollida ja kui see ei aita, siis võib asi olla piduri anduris. Just nii targaks olen saanud palju autosid omades.


Hetkel kõik. Palju häid asju ka korraga ei saa.

1 kommentaar:

  1. Kui vana on "vanainimene"? Umbkaudne arvutus annab vastuseks 38. Ma ise sünnitasin 37-aastaselt ja see rasedus ja pärast beebimajandus takkaotsa oli kuidagi hoopis mannavahulisem kui samalaadne värk 20-aastaselt.
    Ainult see kehv asi, et põrandalt ei sa enam nii ruttu püsti kui noorenamalt. Laps on ammu minema leekinud, pahandusi tegema, aga mul on ikka veel "ai, põlv" ja oi, selg", vahel on jalg ka surnud.

    Vana asja ei tohtivat meelde tuletada, aga ikkagi kripeldab see tantsutrenni lõpetamata jutt. Mis sellest sai siis?

    VastaKustuta