pühapäev, 5. veebruar 2017

FitLap....Kui su pere peab sind hulluks…vähemalt pool sellest


Alustasin toitumise jälgimist FitLapi abiga 5 päeva tagasi. Hetkeks on kadunud kõhult 2 cm ja kaalust 0,9 kilo.
Võib vist rahul olla.
Eesmärk on saada 80---->70 kg
Süsteem ütleb, et see saab teoks mai alguseks.

Meie  peres on 4 liiget. 2 teismelist piigat, mina ja härra. Üks plikadest on uuenduste poolt ja sööb igasugu erinevaid toite. Teine aga isegi ei puutu toitu kui näeb selles midagi uut või kummalist. Viimane pirn oli see kui mu täisterasaia kohta öeldi,et see maitseb nagu koeratoit. 
Seega kui alustasin, siis üks piigadest alustas näljastreiki ja teine oli rõõmus, et nüüd saab alles maitsta uusi asju. 
Avastasin enda jaoks kruubid. Tegin kruubi-singrooga. Tõesti nämma. Soovitan. Sööjate suhe oli 3:1 (streikija isegi ei proovinud). Õnneks ma ei muretse, et ta haigeks jääb vms. Nimelt on meie teismelisi tabanud smuutihullus ja arvestades kui palju sinna eri marju sisse kallatase ja puuvilju, võib vaid arvata milline vitamiinilaks see on. 
Kruupidega oli kirjas, et leotada 2-3 tundi. Mina leotasin üleöö. Seejärel kulus keetmisele vaid 25 minutit. Samal ajal said sink ja sibul ka ettevalmistuse ning roog oligi valmis. 
Eile käisin õel külas ja kulutasin ära oma patutoidukorra. Sõin MM komme kausitäie lõunaks. Nagu kiuste kallas õde need kaussi nagu ma uksest sisse astusin. Pisikese kausitäie 😀 Täielik sõltuvus. Need pähklid …..mmmm
Tegelikult terve tunnikese istusin ja ei puutunud ka, aga nagu esimese võtsin oli kõik….lumepallieffekt…
Täna hommikul tegin Õuna-kodujuustu pannkoogid
Päris head. Veidi häiris soolasus, aga tundub et minu kodujuust on soolane mille ostsin. Kookospalmisuhkrut ka ei ole. Igatahes panin peale veidi mett ja kõht sai täis. 
Võimalik, et õnnestub isegi pirtspekk ära petta. Kui üles ärkab ja maitseb, eks siis saame ka teada.
(Edit: ärkas, sõi ära ühe suure pannkoogi, teatas et kuidagi imelik maitse, aga söödud sai)
 
Trenni ma ei tee. Küll aga liitusin 28-päevase plankingu üleskutsega. Täna on siis päev 5 ja peaks suutma vastavas asendis püsida 45 sekundit. No eilne 30 sekundit oli igatahes piinav. Vorm on halb.
Mida teha lõunaks pole veel otsustanud. Üksi oleks palju lihtsam kaalu langetada, aga pere kõrvalt palju keerulisem. Eriti kui üks nõuab liha, mis rasvast nõretaks ja teine arvab, et teen koeratoitu.
Järgmise korrani
Tsau

1 kommentaar: